GM otpušta još 2.000 radnika u Opelu

Izvor: AutoBlog, 02.Feb.2010, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GM otpušta još 2.000 radnika u Opelu

Američki "Dženeral motors" (GM) planira da otpusti još 2.000 radnika u svojoj nemačkoj podružnici "Opel", ali ne namerava da smanjuje troškove za menadžment, saopštili su evropski radnički lideri, posle sastanka "oči u oči" sa izvršnim direktorom "Opela" Nikom O'Rajlijem. To je bio prvi direktni sastanak dve strane otkad je GM prošlog meseca razgnevio radnike saopštenjem da će biti zatvoren pogon "Opela" u Antverpenu, što je jedan radnički lider ocenio kao "objavu rata". Portparol "Opela" je potvrdio da ta kompanija ostaje pri planu da ukine 8.300 radnih mesta, od toga 4.000 u Nemačkoj, donetom u okviru programa za smanjenje kapaciteta za petinu usled slabe tražnje...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plan oporavka Opela sredinom februara

Izvor: AutoBrief.com, 01.Feb.2010, 15:21

Nemački "Opel", koji posluje u okviru američkog "Dženeral Motorsa", usvojiće plan stabilizacije posrnule kompanije najverovatnije do sredine februara, pošto sindikalni lideri potpišu program restrukturiranja, dozvoljavajući kompaniji da ukine do 8.300 radnih mesta zbog ..

Nastavak na AutoBrief.com...

GM otpušta još 2.000 radnika u "Opelu"

Izvor: S media, 02.Feb.2010

Američki "Dženeral motors" (GM) planira da otpusti još 2.000 radnika u svojoj nemačkoj podružnici "Opel", ali ne namerava da smanjuje troškove za menadžment, saopštili su sinoć evropski radnički lideri, posle sastanka "oči u oči" sa izvršnim direktorom "Opela" Nikom O'Rajlijem. ..To je...

Nastavak na S media...

Radnički lideri: GM u Opelu povećava otpuštanja, ali ne smanjuje troškove za menadžment

Izvor: AutoBrief.com, 03.Feb.2010, 01:58

Američki "Dženeral Motors" planira da otpusti još 2.000 radnika u svojoj nemačkoj podružnici "Opel", ali ne namerava da smanjuje troškove za menadžment, saopštili su evropski radnički lideri, posle sastanka "oči u oči" sa..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.