Cadillac XTS Platinum concept na serijskoj traci

Izvor: MojAuto, 31.Mar.2010, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cadillac XTS Platinum concept na serijskoj traci

Prema nepotvrđenim informacijama koje dolaze iz Cadillac-a, nihov XTS Platinum koncept dobio je zeleno svetlo za serijsku proizvodnju. Da podsetimo, ovaj koncept prikazan je u januaru na Salonu u Detroitu. Njegov hbridni pogon „težak“ 350 KS sa direktnim ubrizgavanjem u 3,6-litarski motor i dodatnim pogonom za koji je zadužen elektro motor, daje zaista impresivnu sliku o njemu. Ništa manje nismo ni očekivali od jednog pravog „Amerikanca“. Ono što raduje prave poklonike ove auto-marke jeste da će koncept biti poslat na proizvodne trake onakav kakav jeste, dakle, bez dodatnog šminkanja.  

Nastavak na MojAuto...






Povezane vesti

Nova Ford Fiesta ST (dopunjeno)

Izvor: AutoBlog, 01.Apr.2010, 14:44

I britanski magazin Auto Express (odakle su i ove impresije) se bavi novom generacijom sportske Fieste ST, koja će po pisanju Britanaca premijeru imati na Salonu u Ženevi 2011. godine. Za pogon će biti zadužen 1.6L EcoBoost motor sa turbo punjačem i direktnim ubrizgavanjem, koji će razvijati oko...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MojAuto. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MojAuto. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.