Cadillac CTS-V model za 2016 godinu će debitovati na sajmu u Detroitu

Izvor: Moto.rs, 18.Dec.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cadillac CTS-V model za 2016 godinu će debitovati na sajmu u Detroitu

Rukovodioci kompanije Cadillac su potvrdili planove da predstave 2016 CTS-V na severnoameričkom sajmu automobila u Detroitu početkom naredne godine.

Kompanija detalje o ovom modelu drži tajnim ali na osnovu prethodnih špijunskih snimaka možemo reći da će ovaj model imati agresivan prednji kraj i revidiranu rešetku motora. Sedan visokih performansi će takođe imati poklopac motora nešto glomaznijih dimenzija, zadnji difuzor i izduvni sistem sa četiri izduvne cevi. Cadillac >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << je relativno tih vezan za specifikacije performansi ovog modela ali se očekuje da će CTS-V da koristi superpunjeni 6.2L V8 motor. Ovaj motor će da proizvodi 650ks snage i 880Nm obrtnog momenta.

foto © Cadillac

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oprema za unapređenje stila za BMW X6 kompanije Lumma Design

Izvor: Moto.rs, 18.Dec.2014

Kompanija Lumma Design je najavila svoju opremu za karoseriju za drugu generaciju BMW X6 modela čija cena je 32.924 evra. Vozilo je odbilo prilagođene panele karoserije pri čemu je ukupna širina vozila sada za 100mm veća od fabričke verzije...Vozilo je dobilo i novi zadnji difuzor kao i četiri...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.