Aston Martin protiv Jaguara u novom filmu o Džejmsu Bondu [VIDEO]

Izvor: Economy.rs, 03.Maj.2015, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aston Martin protiv Jaguara u novom filmu o Džejmsu Bondu [VIDEO]

Novi nastavak serijala filmova o tajnom agentu Džejmsu Bondu, tačnije 24. po redu, doneće obilje akcije i potera automobilima. Jedna od najboljih, za koju autori tvrde da će ući u istoriju kao najbolja ikada snimljena, snimana je na ulicama Rima sa dva posebna automobila.

Spectre je ime novog filma o Džejmsu Bondu, a kratki video daje nam da naslutimo kako će izgledati jedna od scena potere automobilima noću kroz ulice Rima.

Za ove potrebe producenti su odabrali Aston >> Pročitaj celu vest na sajtu Economy.rs << Martin DB10, koji ujedno otkriva kako će izgledati modeli Aston Martina u skorijoj budućnosti, prvenstveno naslednik modela DB9, kao i Jaguar C-X75, koji je ustvari konceptni model Jaguara, a koji nije dobio odobrenje za serijsku proizvodnju.

Aston Martin DB10 je takođe vrlo ekskluzivan jer ih je, u najboljoj maniri ove marke, ručno proizvedeno tek 10 primeraka, i to isključivo za potrebe ovog filma. Jaguar s druge strane je umesto hibridnog pogona za potrebe snimanja dobio klasični 5.0-litarski V8 sa kompresorom.



(Economy.rs, 3. maj 2015.)
Pogledaj vesti o: Aston Martin

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aston Martin DB10 & Jaguar C-X75 u novom Spectre promo videu

Izvor: Moto.rs, 03.Maj.2015

James Bond 007: YouTube kanal je objavio novi video snimak iz narednog filma serijala pod nazivom Spectre. Sa glavnim zvezdama u vidu Aston Martin DB10 i Jaguar C-X75 modela, snimak nam daje prvi zvanični uvid u scenu jurnjave o kojoj se već mnogo govori...Iako video ne otkriva previše, reditelj Sem...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.