APELACIONI POTVRDIO PRESUDU: 20 godina robije za ubistvo bebe

Izvor: Kurir, 17.Okt.2015, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APELACIONI POTVRDIO PRESUDU: 20 godina robije za ubistvo bebe

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 20 godina zatvora muškarca, čiji identitet nije naveo, zbog ubistva svog deteta od 20 meseci.

Tom odlukom je potvrđena presuda Višeg suda u Beogradu kojom je A.A. osuđen zbog izvršenja krivičnog dela teško ubistvo, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda.

U presudi se navodi da je okrivljeni A.A. osuđen što je 6. novembra 2013. godine u Beogradu u garaži za privremeni smeštaj, u kojoj je neprijavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << boravio sa porodicom, ubio dete rođeno 2012. godine.

U obrazloženju presude Apelacionog suda se, između ostalog, navodi da i taj sud nalazi da je okrivljenom, zbog izvršenja teškog ubistva, opravdano bilo izreći maksimalnu zatvorsku kaznu na koju je mogao biti osuđen s obzirom na svoj "kalendarski uzrast"( 25 godina, prema pisanju medija) , ceneći pri tome da je lišio života sopstveno dete od samo 20 meseci starosti.

Mediji su ranije preneli da je nesrećna beba u bolnicu primljena sa povredana jetre i slezine, prelomom čeone kosti i obostrane prelome slepoočnih kostiju i da je tamo preminula.

Autor: Agencija TANJUG

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BG: 20 godina za ubistvo bebe od 20 meseci

Izvor: B92, 17.Okt.2015

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 20 godina zatvora muškarca, čiji identitet nije naveo, zbog ubistva svog deteta od 20 meseci...Tom odlukom je potvrđena presuda Višeg suda u Beogradu kojom je A.A. osuđen zbog izvršenja krivičnog dela teško ubistvo, objavljeno je na sajtu Apelacionog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.