Tragovi ljubavi su tu: Željko u autu još uvek drži Vesnine cipele!

Izvor: Svet, 18.Sep.2014, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragovi ljubavi su tu: Željko u autu još uvek drži Vesnine cipele!

Bivši dečko Vesne Zmijanac Željko Rstić, koji je u nedelju izazvao lančani sudar u Beogradskoj ulici kod Pravnog fakulteta, već je kupio novi automobil.
Slupani „audi A6“ će, kako saznajemo, nakon opravke biti prodat, a biznismen se već gradom vozi u novom četvorotočkašu – džipu marke „hamer“.
“Šteta nije velika. Opravka će koštati oko 3.000 evra. Otišao je hladnjak, branik i ventilator, ali najvažnije je što je motor čitav. Nekoliko nedelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << će trajati opravka jer se čekaju delovi”, objasnio je majstor radionice u kojoj će auto biti popravljen.
Zanimljivo je da Rstić u „audiju“ u gepeku još čuva cipele njegove velike ljubavi Vesne Zmijanac.
“Ne smem ništa da vam kažem. To ćete morati da pitate gazdu”, kazao je majstor kroz osmeh na ovu konstataciju.
Nakon nekoliko minuta u obližnju kafanu navraća Željko kako bi doneo rezervne delove, a već čujemo priče da je brzo zaboravio na udes i već vozi nova kola, kakva ima samo nekoliko ljudi u Srbiji. Automobil je parkirao u obližnjoj ulici.
“Kupio sam auto. Nisam ga još probao s devojkom. Zovi sutra da me pitaš kako jezdi gradom jer sam ga tek dovezao”, kaže Rstić.
Rstić je, inače, postao zanimljiv javnosti kad je otpočeo vezu s pevačicom Vesnom Zmijanac. Njihova ljubav je posle četiri godine zapala u krizu zbog voditeljke Tamare Stojmirov.
Izvor: Kurir
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nova devojka, novi auto: Dok u starom još čuva Vesnine stvari!

Izvor: Scandal.rs, 19.Sep.2014, 15:31

Bivši dečko Vesne Zmijanac Željko Rstić, koji je u nedelju izazvao lančani sudar u Beogradskoj ulici kod Pravnog fakulteta, već je kupio novi automobil...Slupani „audi A6“ će, kako saznajemo, nakon opravke biti prodat, a biznismen se već gradom vozi u novom četvorotočkašu – džipu marke...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.