IMA 200 HEKTARA ZEMLJE I AUDI Ovako izgleda dom srpskog političara

Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA 200 HEKTARA ZEMLJE I "AUDI" Ovako izgleda dom srpskog političara

Političar i nekadašnji učesnik rijalitija "Farma" Marijan Rističević ponosan je na svoje imanje u Novim Karlovcima.

Rističević, inače prvi političar koji je uspeo da dođe do finala jednog rijaliti programa, otvorio je vrata svog doma ekipi magazina "Blic Puls".

Njegova supruga Javorka otkrila je da Marijan i dalje voli da sedi u kaputu i da se teško navikava da spava na dušeku, a Rističević je otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako izgleda njegov radni dan.

- Ustajemo rano i idemo da radimo. Bavimo se izvozom kukuruza, gajimo životinje, imamo 200 hektara zemlje, 13 hektara je naše, a ostalo uzimamo u zakup od države. Ma ništa me ne pitajte, ovo kod nas još nije sve sređeno, ali dobro, šta je, tu je. Po ceo dan ionako imamo posla. Ako ne radimo na njivi, moramo da budemo tu oko kuće, brinemo o svakoj sitnici - ispričali su Rističevići, a još fotografija iz njihovog doma pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.