Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2016, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aston Martin Vanquish Zagato Concept kao Cabrio

Britanski Aston Martin i italijanski Zagato su nedavno na događaju Concorso d'Eleganza Villa d'Este u Italiji prikazali Vanquish Zagato Concept, kojim su nastavili njihovu preko pet decenija dugu saradnju.

Vanquish Zagato Concept je prdstavljen u formi Coupea sa karakterističnim "double-bubble" krovom, a u međuvremenu je jedan nezavisni dizajner napravio i nezvanični render na kome je prikazao kako bi ovaj automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mogao da izgleda u Cabrio izdanju.

Podsjećanja radi, karoserija je napravljena od ugljeničnih vlakana, a između ostalog se ističu retrovizori inspirisani modelom One-77, zadnji dio sličan modelu DB11, kao i podešavajući zadnji spojler.

Za pogon Coupe verzije se inače brine 5,9 litarski V12 motor, pojačan sa serijskih 576KS na okruglo 600KS.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.