Turnir kod Tipsarevića: Lajović i Troicki u Beogradu

Izvor: RTS, 15.Maj.2020, 12:00

Turnir kod Tipsarevića: Lajović i Troicki u Beogradu

Nekadašnji srpski teniser Janko Tipsarević potvrdio je da će se na terenima njegove Akademije u Beogradu odigrati turnir na kojem će između ostalih učestvovati Dušan Lajović i Viktor Troicki. Planirano je da turnir pod nazivom "Prvenstvo Istočne Evrope" počne 15. juna u Beogradu.
Nekadašnji srpski teniser Janko Tipsarević najavio je na društvenim mrežama da će se u Beogradu održati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedan od prvih turnira nakon prekida sezone zbog pandemije koronavirusa.

„Posle mnogo izazova, napornog rada, prepreka i velikog angažovanja svih u organizaciji turnira, konačno smo spremni da najavimo " Prvenstvo Istočne Evrope " turnir." napisao je Janko na istagramu.
Na turniru su svoje učešće potvrdila dvojica naših tenisera Dušan Lajović i Viktor Troicki.
Pored njih na turniru učešće su potvrdili Damir Džumhur (BiH), Patrisija Marija Tig (Rumunija), Dalila Jakupović (Slovenija), Danka Kovinić (Crna Gora), Dimitar Kuzmanov (Bugarska)...
Početak turnira je planiran za 15. jun, a igraće se na terenima teniske Akademije „Tipsarević".
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tipsarević organizuje turnir, Lajović i Troicki u Beogradu

Izvor: OkRadio.rs, 15.Maj.2020

Nekadašnji srpski teniser Janko Tipsarević potvrdio je da će se na terenima njegove Akademije u Beogradu odigrati turnir na kojem će između ostalih učestvovati Dušan Lajović i Viktor Troicki. Planirano je da turnir pod nazivom "Prvenstvo Istočne Evrope" počne 15. juna u Beogradu. Nekadašnji...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.