Doslovni klinč Lejkersa i Hjustona

Izvor: RTS, 21.Okt.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doslovni klinč Lejkersa i Hjustona

Los Anđeles Lejkersi poraženi su na svom parketu od Hjustona sa 125:115, a meč je ostao u senci tuče Krisa Pola i Rodžona Ronda. Na četiri minuta do kraja utakmice Radžon Rondo, Kris Pol i Brendon Ingram su učestvovali u tuči i zaradili po isključenje.
Zanimljiva igra i neizvestan rezultat tokom cele utakmice pali su u senku u samom finišu utakmice.

Sve je počelo kada je Džejms Harden >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prošao do koša i pogodio za 109:108 u korist Hjustona, Ingram ga gurnuo i zaradio tehničku grešku, a onda je nastao haos u režiji Krisa Pola i Rodžona Ronda kojima su se pridružili i ostali igrači.
Obe strane imaju svoje verzije sukoba u kome je bilo svega i svačega – od pljuvanja, guranja prstiju u oči do klasičnog pesničenja, a sudije su na kraju iz igre isključile Radžona Ronda, Krisa Pola i Brendona Ingrama.
Hjuston je na kraju pobedio sa 124:115.
Harden je bio najefikasniji sa 36 poena, sedam skokova i pet asistencija, a Kris Pol je do isključenja postigao 28 poena uz deset asistencija.
Lebron Džejms je bio najbolji kod "Jezeraša" sa 24 poena i po pet skokova i asistencija, a pratio ga je Džaval Mekgi sa 16 poena. Još petorica igrača Lejkersa su imala dvocifren učinak, ali to nije bilo dovoljno za pobedu na debiju Džejmsa kod kuće u Los Anđelesu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žestoka tuča: Dobio je "tehničku" i mislili su da će na tome da se završi, ali tek tada je nastao haos (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 21.Okt.2018

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa i Hjuston Roketsa odigrali su uzbudljiv meč, u kojem je u napetoj završnici slavio gost sa 124:115. ..Ipak, ono što je obeležilo ovaj duel, nije bila igra, već tuča i haos koji je nastao na nešto više od četiri minuta do kraja, kada su se pojedini igrači sukobili...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.