Ronaldo ljut, napustio stadion pre kraja derbija sa Milanom

Izvor: RTS, 11.Nov.2019, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo ljut, napustio stadion pre kraja derbija sa Milanom

Najbolji fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo, ljut jer je zamenjen, napustio je stadion pre kraja derbija protiv Milana i otputovao u Lisabon na pripreme reprezentacije Portugalije.
Kako prenosi Gazeta delo sport, Portugalac je emotivno podneo to što ga je trener Mauricio Sari izveo iz igre u 55. minutu.

Umesto Ronalda u igru je ušao Paolo Dibala, koji je kasnije postigao gol >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za pobedu, a tri minuta pre kraja Ronaldo je otišao sa stadiona.
Ovo je bio drugi uzastopni meč na kojem je Ronaldo zamenjen, nakon gostovanja kod Lokomotive iz Moskve u Ligi šampiona, a objašnjenje Sarija "kako nije fizički spreman" očigledno se ne dopada petostrukom osvajaču Zlatne lopte.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo ljut napustio stadion pre kraja derbija sa Milanom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2019

Najbolji fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo ljut jer je zamenjen napustio je stadion pre kraja derbija protiv Milana i otputovao na pripreme reprezentacije Portugalije u Lisabon...Kako prenosi Gazeta delo Sport, Portugalac je emotivno podneo to što ga je trener Mauricio Sari izveo iz igre u 55. minutu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kapelo razočaran Ronaldom: Tri godine nikoga nije predriblao

Izvor: RTS, 11.Nov.2019

Legendarni trener Juventusa Fabio Kapelo nije krio razočarenje ponašanjem prve zvezde tima Kristijna Ronalda koji je, nakon što ga je trener Sari zamenio, napustio stadion pre kraja derbija protiv Milana. . Trener Juventusa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.