Predsednik PAOK-a sa pištoljem uleteo na teren i izborio pobedu za svoj tim!

Izvor: RTS, 12.Mar.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik PAOK-a sa pištoljem uleteo na teren i "izborio" pobedu za svoj tim!

Bizarne, ali i veoma uznemirujuće scene na derbiju grčkog šampionata između PAOK-a i AEK-a. Duel koji je imao snagu da odluči o šampionu Grčke, koji nakon jako dugo vremena možda neće biti Olimpijakos, prekinut je u 90. minut nakon priznatog, pa poništenog, pa opet priznatog pogotka za tim iz Soluna. A to čak nije ni blizu najčudniji detalj...
Sudija Jorgos Kominis prvo je priznao, a posle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << konsultacija zbog navodnog ofsajda, poništio gol ekipi sa Tumbe, koji je postigao Fernando Varela. Potom su navijači, okupljeni u grupi "Gejt 4", ali i oni „umereniji", počeli da ubacuju predmete na teren i ulaze na igralište.

Vredi naglasiti da meč, zbog prethodne kazne PAOK-u, nije trebalo da bude igran sa prisustvom publike, ali je u danu odigravanja ta odluka anulirana i navijačima je ipak dozvoljen dolazak.
Na terenu se našao i predsednik PAOK-a Ivan Savidis, inače jedan od najbogatijih Grka i, ističu mediji u ovoj zemlji, blizak prijatelj predsednika Rusije Vladimira Putina.
On je prišao sudiji i poručio mu „da je završio karijeru". Sve ovo bi bilo dovoljno ozbiljno, ali postalo je zastrašujuće onog momenta kada je bilo jasno da o pojasu nosi pištolj!
PAOK je kasnije na svom Tviter nalogu objavio da je meč zvanično okončan rezultatom 1:0.
Grčka policija je u ponedeljak izdala nalog za provođenje gospodina Savidisa.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ovo nema ni u Srbiji: Gazda PAOK-a s pištoljem na terenu

Izvor: B92, 12.Mar.2018

Meč vredan titule između PAOK-a i AEK-a prekinut je u nadokandi vremena jer je sudija, priznao, pa poništio gol domaćinu, što je bio okidač za incidente.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.