Žurnal pogodio skoro sve!

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2010, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurnal pogodio skoro sve!

Već dva meseca Žurnal Vam svakodnevno deli kladioničarske savete. Uglavnom smo bili uspešni, ali je sreda nadmašila sva očekivanja, pa i ona naša. Od 14 parova Žurnal je pogodio čak 11, i to sa prilično velikim kvotama.

Tip dana je bio iz odbojke, a duel trećeg kola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Lige šampiona između Olimpijakosa i Bleda otišao je u 'plus poene'. Kvota na ovu igru je bila 1,85. Kad smo već kod ovog sporta, pogodili smo i tačan rezulta meča Remat Zalau - Trentino (0:3), a kvota je iznosila 1,95.
Što se tiče Lige šampiona u fudbalu i tu smo bili izuzetno uspešni, pogodili smo nerešen ishod meča Kluž - Roma (kvota 3,3), Real Madrid - Okser iz 'keca u kec' (2,1) i Arsenal - Partizan (2,2). Tipovali smo iznenađenje ('iks') na meču Milan - Ajaks, ali se nismo nadali da Holanđani mogu i do pobede.
Žurnalovi novinari su se pokazali i kao odlični poznavaoci košarke. Od četiri tipa Evrolige pogođena su tri, isti slučaj je bio i sa mečevima NBA lige.

Na tri tiketa koje je Žurnal sastavio, od 12 parova pogođeno je čak deset. Dobitni je bio onaj sa kvotom 10,4 (Arsenal - Partizan 4+, Šahtjor - Braga 1, Olimpijakos - Bled 183+ i Šarlroa - Bamberg 1).
Sjajan je bio i srpski biciklista Ivan Stević, kome je malo nedostajalo da 'prođe' tiket sa kvotom 90! A to bi se i dogodilo da je Šahtjor pobedio Bragu 'iz keca u kec'.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.