Za svaki slučaj - Srpski klub odustao od učešća u BVA Kupu zbog Prištine

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za svaki slučaj - Srpski klub odustao od učešća u BVA Kupu zbog Prištine

Odbojkaški klub Mladi radnik iz Požarevca odustao je danas od učešća na BVA Kupu u Strumici, pošto postoji mogućnost da igra protiv Prištine.

Kako je saopštio Odbojkaški savez Srbije, predsednik požarevačkog kluba Laza Ristić obavestio je taj savez, kao i Balkansku odbojkašku asocijaciju da klub odustaje od učešća na BVA Kupu 2019.

U pismu predsednika Mladog radnika navodi se da "postoji mogućnost da se voljom žreba ekipa sastane sa Prištinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa ne žele da do takvog susreta dođe".

BVA Kup će se odigrati 5. i 6. oktobra u Strumici, u Severnoj Makedoniji. Osim domaćina Strumice, prijavljeni su turski Tokat Beledije i Priština.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.