Vučević: Novi Sad je grad odbojke

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: Novi Sad je grad odbojke

U Gradskoj kući organizovan je svečani prijem za odbojkaše Vojvodine koji su pre pet dana prvi put u istoriji srpske klupske odbojke osvojili Kup izazivača.

Gradonačelnik Miloš Vučević rekao je da je Novi Sad "uvek bio, da jeste i da će biti grad odbojke". On je kazao da je ponosan što je imao priliku da u nekoliko prethodnih dana primi nekoliko pojedinaca i kolektiva koji su, svako u svom domenu, napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << međunarodno značajne rezultate i tako na najlepši način promovisali svoj grad.

Na prijemu za odbojkaše bila je i učenica Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" Jovana Kondić, koja je prošle nedelje u Moskvi na Internacionalnom sajmu inovacija osvojila tri zlatne medalje. Jovana je tokom jučerašnjeg prijema kod gradonačelnika izrazila želju da dočeka odbojkaše koji su joj omiljeni sportisti.

Potpredsednik Upravnog odbora OK Vojvodina Vladimir Šiška rekao je da su za taj veliki uspeh najzaslužniji igrači. Oni su, kako je kazao, na delu pokazali da i sa neuporedivo manjim budžetima klubovi mogu stići do velikih rezultata. "Ukoliko i u narednoj godini zadržimo isti igrački kadar, siguran sam da ćemo opet imati značajnu ulogu u međunarodnim takmičenjima, pa naravno, i u domaćem šampionatu", rekao je Šiška.

Vojvodina je u finalu Kupa izazivača u dvomeču savladala portugalsku Benfiku iz Lisabona.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.