Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jan.2024, 16:30

Vest koja drma odbojkaško tržište

Najbolja srpska odbojkašica Tijana Bošković na pragu je odlaska iz istanbulskog Ezačibašija, javljaju turski mediji.
Sprema se potres u odbojaškom svetu jer jedna od najboljih igračica današnjice gotovo izvesno menja sredinu i to posle devet uspešnih godina u Ezačibašiju.
Tijana je letos potpisala ugovor sa turskim timom na 1+1 godinu uz platu od, za odbojaško tržište astronomskih, 1.400.000 evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Čak retko koji odbojkaš ima takva primanja. 
Srpska igračica koja nastupa na poziciji korektora spremna je da prihvati ponudu VakifBank Istanbula. Štaviše, izvori iz turske kažu da je sve već definisano, samo ostaje da u bliskoj budućnosti bude ozvaničeno. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.