VAŽNA POMOĆ CEV ODBOJKAŠKOM SAVEZU: Zoran Gajić se zahvalio Aleksandru Boričiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2020, 15:54

VAŽNA POMOĆ CEV ODBOJKAŠKOM SAVEZU: Zoran Gajić se zahvalio Aleksandru Boričiću

Novac upućen zobg pandemije korona virusa.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OS S) Zoran Gajić zahvalio se danas predsedniku Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) Aleksandru Boričiću na finansijskoj pomoći koju je CEV poslala svim članicama.

Izvršni odbor CEV doneo je odluku da se zbog pandemije virusa korona, svim članicama (56) uputi finansijska pomoć, čime je potvrđeno jedinstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evropske odbojkaške porodice, posebno u kriznim vremenima, koju i je izazvala pandemija virusa korona na globalnom nivou.

Gajić je u pismu Boričiću naglasio da za OS S, a i za ostale nacionalne federacije, finansijska podrška dolazi u pravom trenutku, jer su uobičajeni prihodi od takmičenja i sponzorstava znatno umanjeni zbog svetske pandemije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gajić: Hvala na finansijskoj pomoći

Izvor: B92, 08.Maj.2020

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić zahvalio se predsedniku CEV Aleksandru Boričiću na finansijskoj pomoći koju je CEV poslala svim članicama...Izvršni odbor CEV doneo je odluku da se zbog pandemije virusa korona, svim članicama (56) uputi finansijska pomoć, čime je potvrđeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.