Udovičić čestitao odbojkašima bronzanu medalju na EP

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2013, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić čestitao odbojkašima bronzanu medalju na EP

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić čestitao je danas muškoj odbojkaškoj reprezentaciji bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Danskoj i Poljskoj.

Prvi čestitao: Vanja Udovičić

 

"Čestitam vam na odličnom uspehu i osvajanjem bronze na Evropskom prvenstvu, odnosno 10. jubilarnu medalju na šampionatima Evrope. Još jednom ste pokazali kako se igra za zemlju i nacionalni tim. Desetom medaljom pokazali ste da srpska odbojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dominira Evropom. Vi ste najbolji ambasador naše zemlje. Srbija je ponosna na vas", piše u čestitki ministra omladine i sporta.

 

Srbija je u utakmici za treće mesto u Kopenhagenu pobedila Bugarsku sa 3:0 u setovima.

 
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.