UZ PREPOZNATLJIV OSMEH: Ronaldinjo se javio direktno iz zatvora (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 18:12

UZ PREPOZNATLJIV OSMEH: Ronaldinjo se javio direktno iz zatvora (VIDEO)

Brazilac se odlično zabavlja i iza rešetaka.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Brazilac Ronaldinjo uhapšen je prethodnog meseca zbog toga što je sa lažnim dokumentima pokušao da uđe u Paragvaj, a sada se direktno iz zatvora obratio fanovima video snimkom.

Brazilac je prethodnih mesec dana jako lepo proveo, bez obzira na to što je iza rešetaka, jer je osvojio turnir u fudbalu, igrao odbojku, učio za stolara... Ovog puta se u društvu cimera iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćelije obratio javnosti.

- Pozdrav svima tamo, porodici Moraeš. Ovde sam sa svojim saigračem, sa svojim napadačem. On igra jako dobro. Uvek ćemo igrati zajedno - poručio je Ronaldinjo.

e o ronaldinho que já fez novos amigos, marcou uma pelada e até mandou um slv pra família pic.twitter.com/ZNXqEotZpd

— Rolê Aleatório (@rolealeatorio) April 5, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Arijani Selest, najatraktivnija UFC ring devojka.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ronaldinjo u epizodi: "Čestitke, želje i pozdravi..." (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2020

Brazilac se oglasio iz zatvora sa specijalno namenjenom porukom...Ronaldinjo svoje dane provodi u paragvajskom zatvoru u Asunsionu...Tamo pronalazi vremena i za fudbal, pa je tako osvojio i jedan turnir na kojem su učestvovali zatvorenici, a kao nagradu za najboljeg igrača dobio pečeno prase...Sada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.