U Kragujevcu danas počinje Memorijalni odbojkaški turnir Dejan Brđović

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kragujevcu danas počinje Memorijalni odbojkaški turnir ''Dejan Brđović''

Na Memorijalnom odbojkaškom turniru "Dejan Brđović", koji se danas i sutra održava u Kragujevcu, učestvuju ekipe Ribnice, Crvene zvezde, Vardara i Radničkog.

Turnir organizuje Sportsko privredno društvo Radnički, u čijem je sastavu i Odbojkaški klub Radnički u kome je Dejan Brđović proveo deo igračke i trenerske karijere.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U 17.00 u "SBB hali Jezero" sastaju se Crvena zvezda i Ribnica, a od 19.00 igraju Radnički i Vardar.

Sutra se igra utakmica za treće mesto, od 17.00, dok je veliko finale na programu od 19.00.

Odbojkaš Dejan Brdjović je iznenada preminuo 2015. godine u 49. godini.

Tokom duge i uspešne igračke karijere nastupao za brojne domaće i inostrane klubove, a odigrao i više od 300 utakmica u dresu sa nacionalnim grbom.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U Kragujevcu memorijal “Dejan Brđović”

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019

U Kragujevcu će u petak i subotu da bude organizovan memorijalni turnir “Dejan Brđović” na kome će da učestvuju ekipe Ribnice, Crvene zvezde, Vardara i Radničkog.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.