Trajno sećanje na Ivu Vujošević

Izvor: Blic, 14.Sep.2009, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trajno sećanje na Ivu Vujošević

Odbojkaški memorijalni turnir "Iva Vujošević" osvojila je ekipa Crvene zvezde, koja je u juče u finalu pobedila tim subotičkog Spartaka sa 3:2. Treće mesto zauzele su odbojkašice Radničkog, koji je i organizator ovog memorijala.

Trodnevni turnir je tradicionalno, treći put, odigran u hali Radničkog na Crvenom krstu, kao počast Ivi Vujošević, odbojkašici i kapitenu Radničkog, francuskog Istra i mađarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kečkemeta, tragično preminuloj od teške bolesti u 23. godini života.

- Naš je turnir najkvalitetnije takmičenje održano pred početak prvenstva. Tribine su bile lepo popunjene i publika je mogla da uživa u vrhunskoj odbojci. Takođe, stručni štabovi imali su priliku da vide u kakvoj su formi timovi, a mlade igračice da se afirmišu – rekao je predsednik OK Radnički Bane Stanišić.

Na turniru je učestvovalo osam ekipa, uključujući i rumunsku Konstancu, hrvatski Vukovar i Sokolac iz Republike Srpske.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.