Tim još uvek u magli

Izvor: KGsport.info, 18.Avg.2013, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim još uvek u magli

Ženski odbojkaški klub Radnički prošle nedelje krenuo je sa pripremama za novu sezonu.
Prema planu i programu kragujevački prvoligaš treniraće u svom gradu.
Inače, tim za narednu sezonu još nije definisan, pošto je ekipa još uvek u fazi formiranja. U prvi tim ubačene su neke igračice iz juniorskog i kadetskog pogona kluba, a pojačanja će zavisti od budžeta, koji još uvek nije poznat, obzirom da UO još nije zasedao na tu temu. Ono što je značajno, to >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << je da trener Mirko Ristović ostaje u klubu, nakon dogovora sa čelnim ljudima kluba.
Podsetimo, Radnički je u prethodnoj sezoni bio blizu plasmana u najviši rang, ali su Kragujevčanke zaustavljene u baražu od strane Jedinstva iz Stare Pazove.
Ambicije u novoj sezoni zavisiće od pojačanja i budžeta za narednu sezonu.
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.