TIJANA BOŠKOVIĆ: Teško bilo da se živi, a kamoli da se igra odbojka

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIJANA BOŠKOVIĆ: Teško bilo da se živi, a kamoli da se igra odbojka

Srpske odbojkašice su u suzama radosnicama dočekale kraj trilera u Ankari. Neposredno posle nezaboravnog finala, Tijana Bošković nije ni pokušavala da sakrije emocije.
Naša kladionica nudi kvotu 1.88 da će na meču SAD – Brazil na Mundobasketu biti ubačeno manje od 164 poena.
– U ovakvom ambijentu bilo je teško živeti, a kamoli igrati. Odbranile smo evrospku titulu, to je veliki uspeh. Presrećna sam i ponosna – rekla je Tijana Bošković.
Devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << iz Bileće rekla je da su Turkinje igrom uveličale finale.
– Naše protivnice bile su fantastične. Ovo veče je bilo čudesno. Veoma sam srećna – poručila je Tijana.

The post TIJANA BOŠKOVIĆ: Teško bilo da se živi, a kamoli da se igra odbojka appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ONA JE SRPSKO ZLATO Tijana Bošković najbolja igračica Evrope

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019

Imamo čudo od igračice, imamo najbolju odbojkašicu sveta. Sreća da je naša. Za najbolju igračicu Evropskog šampionata 2019. proglašena je Tijana Bošković!. Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Češka – Grčka biti ubačeno više od 155 poena.. Srpska odbojkašica je ostvarila...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.