TERZIĆ: Gran pri je važan, ali samo dan posle idemo na EP

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERZIĆ: Gran pri je važan, ali samo dan posle idemo na EP

Najbitinije je da su devojke zdrave, da mogu da treniraju i da će moći da pokažu pravu odbojku u narednom periodu, ocenio je selektor Srbije

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da je završni turnir Gran prija veoma važno takmičenje i da se nada da će neće biti nijedne trunke straha u njegovoj ekipi.

"Rezultatom u dasadašnjem delu Gran prija sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da možemo da budemo više nego zadovoljni, jer je ispunjen cilj - plasman na fajnal-siks i to vrlo ubedljivo. Bez nekih većih problema završili smo taj deo posla na tri turnira i uglavnom odigrali korektno. Neke utakmice i dosta dobro", rekao je Terzić i dodaoda ima stvari koje ga brinu, ali da se nada da će to biti ispravljeno u utakmicama koje slede.

"Pre svega, nadam se da će samopouzdanje ekipe sve vreme biti na visokom nivou, da nema nijedne trunke straha", poručio je Terzić.

Odbojkašice Srbije se nalaze u Japanu odakle su doputovale sa turnira u Kini, a Terzić je istakao da je vrlo teško početi s pravim treninzima, jer devojke vrlo umorne od puta.

"Fajnal-siks je turnir koje svima puno znači, takmičenje koje je u rangu najvećih takmičenja i sigurno će svima značiti da naprave što bolji rezultat, pa tako i nama, s tim što mi moramo da vodimo računa o tome da po povratku s Gran Prija imamo samo jedan dan u Beogradu i krećemo na Evropsko prvenstvo", kazao je Terzić.

"Kako ćemo sve to odraditi zavisiće od toga koliko su devojke spremne, zavisiće i od rezultata da li ćemo i na koliko utakmica odmarati pojedine igrače. Najbitinije je da su devojke zdrave, da mogu da treniraju i da će moći da pokažu pravu odbojku u narednom periodu", dodao je Terzić.

Završni turnir igra se u japanskom gradu Saporo od 28. avgusta do 1. septembra.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TERZIĆ: Gran pri je važan, ali samo dan posle idemo na EP

Izvor: Dzungla.org, 20.Avg.2013

Najbitinije je da su devojke zdrave, da mogu da treniraju i da će moći da pokažu pravu odbojku u narednom periodu, ocenio je selektor Srbije OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.