Suzana Ćebić se seli u Kinu

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Ćebić se seli u Kinu

Srpska reprezentativka Suzana Ćebić potpisala je jednogodišnji ugovor sa kineskim klubom Peking.

Suzana Ćebić tako će nastaviti karijeru u kineskoj ligi, nakon sezone u Rumuniji, u Targovištu, gde je igrala u izvrsnoj formi.

"Radujem se odlasku u Kinu, jer ću se tamo sigurno igrati odbojku u kojoj je odbrana veoma važan deo igre", kazala je Ćebićeva agenciji Beta, dodajući da će u novi klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poći po završetku reprezentativne sezone.

Ona je istakla da joj kineska liga predstavlja veliki izazov i da veruje da će biti potpuno spremna za to.

Libero srpske reprezentacije priprema se trenutno za put na Svetski kup u Japan, gde će prvu utakmicu igrati baš protiv kineske reprezentacije.

"Verujem da je to ekipa protiv koje možemo dobro da se snađemo i da joj pariramo", kazala je Ćebićeva, podsećajući da je to reprezentacija koja je dugo u samom vrhu svetske odbojke.

Reprezentacija Srbije u nedelju putuje u Japan. Pre rumunskog Targovišta, Ćebićeva je dve sezone provela u Azerbejdžanu, a bila je član i Tenerifa, nemačkog Sula, kao i rumunskog Metal Galacija. U Srbiji je igrala za Jedinstvo iz Užica.

Standardni član reprezentacije Ćebićeva je od 2005. godine. Na Svetskom prvestvu u Japanu 2006, kada je proglašena za najboljeg libera sveta, Srbija je osvojila bronzu.

Titulu najboljeg libera ponela je i na Evropskom prvenstvu u Srbiji i Italiji 2011, kada se tim popeo na najviše postolje. Na EP 2013, bila je u idealnom timu šampionata, kao najbolji primač.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.