Srpski reprezentativac ima koronavirus!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 21:20

Srpski reprezentativac ima koronavirus!

Vest je iznenađujuća s obzirom da je pre samo par večeri gostovao u jednoj zabavnoj TV emisiji u Beogradu.

Kako večeras prenose ''Novosti'', srpski odbojkaški reprezentativac Aleksandar Atanasijević pozitivan je na koronavirus i nalazi se u kućnoj izolaciji!

Tu informaciju je sam odbojkaš potvrdio u razgovoru za pomenuti list.





''Pozitivan sam na virus korona. Još ne znam gde sam ga dobio, preslišavam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se s kim sam sve bio u kontaktu. Nadam se da nisam nikome preneo zarazu, mojim roditeljima i prijateljima. O tome sada razmišljam i normalno želim da što pre ozdravim'', izjavio je Atanasijević, koji će u samoizolaciji morati da provede dve nedelje.

On je, inače, član italijanske Peruđe i u Italiji je proveo najveći deo pauze koja za odbojkaše i dalje traje. Tu pauzu je iskoristio za operaciju kolena u Peruđi i po svemu sudeći je tamo i došlo do zaražavanja, iako mu je tada test bio negativan, i to u više navrata.

''I sada imam blagu temperaturu. U stvari da nisam pre mesec dana u Peruđi operisao koleno, ne bi mi opao imunitet i verovatno bih bio asimptomatičan.







A u bolnici u Peruđi sam posle operacije imao i lakšu upalu pluća. Kako je tamo epidemija bila mnogo jača nego u Srbiji, pet puta su me testirali i uvek sam bio negativan. I pre nego što sam se vratio u Beograd testirao sam se kako ne bih morao u karantin'', objašnjava Atanasijević.

-
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević ima koronavirus

Izvor: Luftika.rs, 05.Jun.2020

Srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević zaražen je koronavirusom.. Atanasijević je za Sport Klub potvrdio da je testiran pre nekoliko dana i da je pozitivan na koronavirus. Nakon prvog dana na Infektivnoj klinici reprezentativac je pušten na kućno lečenje jer ima blage simptome.. Atanasijević...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.