Spektakl lepote i odbojke na pesku Ade

Izvor: Blic, 31.Avg.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl lepote i odbojke na pesku Ade

Na Adi Ciganliji danas se polufinalnim i finalnim utakmicama Balkanskog šampionata za seniore i seniorke završava sezona bič voleja.

Tri ,,Vip Beach Masters turnira" koji su tokom leta igrani u Beogradu, Nišu i Novom Sadu bila su, ipak, samo uvod u današnji spektakl.


Na Balkanijadi se, od petka, za pobedničke trofeje i vredne nagrade sponzora kompanije ,"Vip mobile" takmiči sedam reprezentacija i to, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Grčka, Makedonija, Rumunija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbija i Turska. Srbiju predstavljaju u muškoj konkurenciji Stanojčić i Brčić, Žumbera i Bračulj. Radić i Tešić, Tatić i Antonić, te Đurić i Mladenovcić, a u ženskoj Borki i Ševarika, Kijac i Jovičić, te Burmazović i Egić. Tri prvoplasirane ekipe osvojiće zlatne, srebrne i bronzane medalje i pehare, a prvih osam timova dobiće i vredne novčane nagrade. Nagradni fond za ovaj turnir iznosi 11.500 evra.

Glavni cilj ,,Vip Beach Masters turnira" jeste da omogući učešće srpskih timova na FIVB World tour turnirima širom sveta i na Olimpijskim igrama 2012. godine u Londonu. Ulaz za sve mečeve je slobodan, a organizatori su pripremili dobru zabavu uz di-džeja, igračice na pesku, kao i raznovrsna takmičenja sa nagradama za posetioce.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.