Serijal Odbojka spaja u susret EP za odbojkašice

Izvor: Studio B, 13.Jul.2011, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serijal "Odbojka spaja" u susret EP za odbojkašice

U susret seniorskom Evropskom prvenstvu za odbojkašice, koje će se od 22. septembra do 3. oktobra održati u Srbiji i Italiji, RTS će svakog ponedeljka emitovati po jednu od 12 epizoda serijala "Odbojka spaja", što je i slogan predstojećeg šampionata.

Epizode serijala "Odbojka spaja" biće emitovani svakog ponedeljka od 12 i 15 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << na RTS, a reprize su subotom.

Ministaka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković je na promociji serijala u RTS naglasila da odbojka spaja Srbiju i Italiju, žene, sport, modnu i marketišku industriju. Ona je naglasila da sport nije samo takmičenje, nego i način života. "Ja se slažem da Srbija ima dobru diplomatiju, međutim ima i sport kao izvanrednog promotera i nacionalni brend", rekla je Samardžić Marković.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić je istakao da je savez ponosan što tri reprezentativne selekcije Srbije u ovom trenutku učestvuju na svestkim prvenstvima. "Najbolje što u ovom trenutku ima Srbija je naša ženske odbojkaške reprezentacije", istakao je Boričić.

On je rekao da bi Evropsko prvenstvo trebalo da pokaže snagu ženske seniorske reprezentacija i spremnost Srbije da kvalitetno organizuje takmičenje. Generalni direktor RTS Aleksandar Tijanić je izjavio da RTS godinama promoviše odbojku, jer je ona najplemenitiji sport sa loptom.

Domaćini Evropskom prvenstva za odbojkašice, koje će se od 22. septembra do 3. oktobra, su Beograd i Zrenjanin u Srbiji i Monca i Busta u Italiji.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.