Sara Lozo: Ostaje žal

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 13:48

Sara Lozo: Ostaje žal

Odbojkašica Srbije Sara Lozo izjavila je da joj je žao što njen tim nije uspeo da se plasira na završni turnir Lige nacija, objavio je Odbojkaški savez Srbije.

Srbija je takmičenje u Ligi nacija završila pobedom protiv Bugarske 3:2, po setovima 20:25, 25:16, 25:14, 17:25 i 15:4. Srbija je na kraju osvojila deveto mesto u Ligi nacija.

"Bila je teška utakmica. Srećna sam što smo takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u LN završili sa pobedom. Ova sezona nije bila naša najuspešnija u LN, ali imamo sledeća takmičenja za koje ćemo se pripremati. Ostaje žal što se nismo plasirali na F8. Ostaju pripreme za Evropsko prvenstvo i kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre. Oba turnira su jako značajna za nas", rekla je Lozo, preneo je zvanični sajt OSS.

Srpska odbojkašica Maja Aleksić je podsetila da je njen tim porazom od Dominikanske Republike izgubio šanse da se plasira na F8 Lige nacija.

"Cilj nam je bio F8, ali nas očekuju još dva važna takmičenja. Idemo na odmor, slede nam dobre pripreme, jer su pre nama tri meseca teškog rada. Ja sam optimista što se tiče nastupa na naredna dva takmičenja. Na ovom turniru videlo se da sve odbojkašice mogu da doprinesu ekipi. Ne mogu da kažem da LN nije bila važno takmičenje, ali u početku nismo imali sreće, igrali smo dosta utakmica u pet setova", dodala je Aleksićeva.

Odbojkašice Srbije će od 15. avgusta do trećeg septembra igrati na Evropskog prvenstva, koje će biti održano u Belgiji, Italiji, Nemačkoj i Estoniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kolaković saopštio spisak za poslednji turnir LN

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jul.2023

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković saopštio je danas spisak igrača za turnir treće sedmice Lige nacija, koji se od 4. do 9. jula igra u američkom Anahajmu.. Srbija posle osam utakmica zauzima deveto mesto na tabeli sa 11 bodova, a na završni turnir će se plasirati...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.