SLALA UČENIKU SLIKE, PA IMALA S*KS SA NJIM I KOLEGINICOM: Uhapšena nastavnica u srednjoj školi u SAD (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLALA UČENIKU SLIKE, PA IMALA S*KS SA NJIM I KOLEGINICOM: Uhapšena nastavnica u srednjoj školi u SAD (VIDEO)

Džojs Črčvel (40), nastavnica odbojke u srednjoj školi "Berihil" u gradu Tulsa u američkoj saveznoj državi Oklahomi optužena je za silovanje 18-godišnjeg učenika.

Majka dvoje dece, tinejdžera je pozvala u svoju kuću u kojoj je bila još jedna učiteljica, pa su svo troje imali odnose.

Ona je u utorak uhapšena i optužena za silovanje prvog stepena, a druga žena koja je dala otkaz u toj školi, nije optužena.

Džojs Črčvel počela je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da komunicara sa mladićem preko Snepčeta prošle godine, pa mu je slala svoje gole fotografije. Na kraju ga je pozvala kući kako bi imali seksualni odnos, a pridružila im se još jedna žena.

Seksualno zlostavljanje počelo je u decembru, rekao je učenik policiji, a iako je u Oklahomi starosna granica za pristanak na polni odnos 16 godina, i odrasle osobe mogu biti žrtve, ako je osoba koja ih je zlostavljala bila u poziciji autoriteta nad žrtvom.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.