REČI KOJE TERAJU SUZE NA OČI! Ovako se trener odbojkaševog sina oprostio od preminulog dečaka

Izvor: Press, 02.Avg.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REČI KOJE TERAJU SUZE NA OČI! Ovako se trener odbojkaševog sina oprostio od preminulog dečaka

Preminuli dečak Luka Milinković, sin slavnog argentinskog odbojkaša Markosa Milinkovića, trenirao je u odbojkaškom klubu Vojvodina. Njegov trener kaže da je skrhan bolom zbog tragedije koja je novosadsku porodicu zadesila na letovanju na hrvatskom ostrvu Brač.
Foto: Instagram
– U šoku sam zbog smrti malog Luke. Veoma sam tužan >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i ne mogu da verujem šta mu se desilo – rekao je Maletin.
On je dodao da je Luku trenirao poslednjih godinu dana.
– Trenirao sam ga poslednjih godinu dana, fantastičan dečkić. Bio je pažljiv, vredan, radan, ali tih, povučen i miran. Savršeno dete – rekao je on.
Trener mališana kaže da je Vojvodina u Luku polagala velike nade.
– Imao je ogroman potencijal i žao mi je što ga je smrt sprečila da pokaže raskošan talenat. Srbija je izgubila šampiona – kaže Maletin.
Trener Maletin premotava film u glavi sa poslednjeg Lukinog treninga u Vojvodini.
– Čim sam počeo da ga treniram, video sam da ima očev gen i da će biti veliki odbojkaš. Zbog njegove smrti ne mogu da spavam, mnogo mi nedostaje. Rastali smo se krajem juna kada nam se završavala sezona, a okupljnje koje je zakazano za 15. avgust biće tužno, jer nema našeg Luke. Očajan sam zbog njegove smrti – kaže Maletin.
Trinaestogodišnji Luka Milinkovića, inače sin je slavnog argetinskog odbojkaša Markosa Milinkovića, poginuo je u subotu na Braču u Hrvatskoj.
Telo trinaestogodišnjaka su kupači u subotu pronašli kako pluta u moru, a kako je za beogradske medije rekla dečakova majka Jelena, Luka je imao izliv krvi na mozak „zbog čega je izgubio svest i potonuo“.
Naime, dečak je prvog dana letovanja sa drugarima otišao da igra košarku, a potom su iznajmili kajak na kom su neko vreme uživali. Kada su se vratili na obalu, Lukini drugovi su odlučili da nastave da igraju basket, a on je ostao da roni.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

MUK U NOVOM SADU Počela sahrana malog Luke, drugari obukli bele majice sa njegovim imenom

Izvor: Blic, 03.Avg.2017, 11:13

Na groblju u Novom Sadu počela je sahrana trinaestogodišnjeg Luke Milinkovića, dečaka koji je u subotu pronađen mrtav u moru na Braču. Luka je sin slavnog argetinskog odbojkaša Markosa Milinkovića kog je dobio u braku sa Novosađankom Jelenom...Oko 10.30 sati na groblju su počeli da se okupljaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.