Produžena saradnja Odbojkaškog kluba Vojvodina i RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžena saradnja Odbojkaškog kluba "Vojvodina" i RTV

Ljubitelji odbojke i ubuduće će, direktno, moći da prate utakmice Odbojkaškog kluba "Vojvodina" na pokrajinskom javnom servisu. To je danas potvrđeno potpisivanjem Ugovora o ustupanju tv prava, koji su potpisali generalni direktor Radio-televizije Vojvodine dr Miodrag Koprivica, predsednik Upravnog odbora OK "Vojvodina" Dragoljub Zbiljić i generalni direktor OK "Vojvodina" Nikola Salatić.

Verifikovani Ugovor samo je potvrda nastavka dugogodišnje saradnje između RTV >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i OK "Vojvodina", složili su se potpisnici tog dokumenta.

"Radio-televizija Vojvodine, kao javni medijski servis ima obavezu i zadovoljstvo da prati rad naših sportskih kolektiva. Na ovaj način, obavezali smo se da pratimo rezultate OK "Vojvodina", ali i njihovu društvenu funkciju. Nije cilj samo sportski rezultat, već i da mladima približimo odbojku i pokažemo kako se kroz sport može predstavljati svoja zemlja u svetu", izjavio je generalni direktor JMU RTV dr Miodrag Koprivica.

Zadovoljstvo zbog nastavka saradnje izrazio je i predsednik Upravnog odbora OK "Vojvodina" Dragoljub Zbiljić.

"Sigurni smo da je Radio-televizija Vojvodine, kao najveća medijska kuća u pokrajini, neko ko će nas ozbiljno predstavljati. Trenutno smo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, uspeli smo da pobedimo velikog rivala "Mladost" iz Zagreba, rezultatom 3:2, u prvom meču. Revanš utakmica će biti sledeće srede u Novom Sadu i očekujemo pun SPENS i prolaz dalje", rekao je Zbiljić.

Najave utakmica, ekskluzivni direktni prenosi, izveštaji, izjave nakon mečeva, samo su deo dogovorene saradnje.

"RTV nas prati već godinama i radi na popularizaciji odbojke. Naš zadatak je da okupimo što više dece, a sigurno će nam biti lakše uz najveću medijsku kuću u Vojvodini", naglasio je generalni direktor OK "Vojvodina" Nikola Salatić i najavio da taj klub, večeras, od 18 časova, u maloj sali SPENS-a, očekuje meč osmine finala Kupa Srbije, protiv ekipe "Novog Sada".

Odbojkaši "Vojvodine", u subotu, će gostovati u Kragujevcu, gde će igrati protiv kragujevačkog "Radničkog".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.