Petrić: Želimo da nastavimo pobednički niz protiv SAD

Izvor: Studio B, 12.Jun.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrić: Želimo da nastavimo pobednički niz protiv SAD

Odbojkaški reprezentativac Srbije Nemanja Petrić rekao je da njega i saigrače očekuje težak posao protiv SAD u utakmicama četvrtog vikenda Svetske lige, ali da se nada da će nastaviti seriju pobeda.

"Težak posao nas očekuje protiv SAD, jer su ove dve utakmice jako bitne, odlučujuće. Moramo da odigramo maksimalno koncentrisano. Očekujem da ćemo nastaviti pobednički niz i da ćemo odigrati kao i u prva dva vikenda", rekao je Petrić, prenosi Odbojkaški >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << savez Srbije.   

Reprezentacija Srbije sastaće se u Čikagu sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država u okviru utakmica četvrtog vikenda Svetske lige. Obe reprezentacije su neporažene u dosadašnjem toku takmičenja, pa se tako nalaze na deobi prvog mesta Grupe B sa po 10 bodova. "Amerika je sjajan protivnik. Igraju veoma dobro, imaju izuzetne i iskusne pojedince", rekao je Petrić i dodao da je dobro što će se mečevei igrati u Čikagu, gde Srbija ima veliki broj navijača.   

Pomoćnik selektora Igora Kolakovića, Strahinja Kozić, kazao je da ekipa s nestrpljenjem očekuje duele sa SAD. "Mi smo istakli naše ciljeve i pre početka takmičenja. 'Ameri' su najprijatnije iznenađenje tokom ovog perioda. Sjajna su ekipa, igraju veoma dobro i brzo, biće teško i zanimljivo. Ipak, bez obzira na to, mi imamo naše adute. Dobro smo radili i očekivanja su nam velika. Jedna pobeda bi nam mnogo značila", kazao je Kozić.   

Srednji bloker reprezentacije Srbije, Srećko Lisinac, rekao je da očekuje veliku podršku navijača u Čikagu. "Mislim da ćemo imati veću podršku od njih, jer oni nikada nisu igrali ovde, a svima nama je dobro poznato koliko naših ljudi ima u Čikagu. Nadam se da ćemo dobiti vetar u leđa i da ćemo uz njihovu pomoć doći do bodova", rekao je Lisinac.   

Prvi meč četvrtog vikenda Svetske lige SAD i Srbija odigraće u noći između petka i subote od 02.00 po srednjoevropskom vremenu, a druga utakmica igra se sutradan u istom terminu.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Petrić: Želimo da nastavimo pobednički niz protiv SAD

Izvor: Blic, 12.Jun.2014

Odbojkaški reprezentativac Srbije Nemanja Petrić rekao je da njega i saigrače očekuje težak posao protiv SAD u utakmicama četvrtog vikenda Svetske lige, ali da se nada da će nastaviti seriju pobeda..."Težak posao nas očekuje protiv SAD, jer su ove dve utakmice jako bitne, odlučujuće. Moramo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.