Odbojkaški „večiti derbi” u „Pioniru”

Izvor: Politika, 02.Feb.2012, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaški „večiti derbi” u „Pioniru”

Utakmica Crvena zvezda – Partizan večeras u 18 č (ulaznica 200 dinara)

Večeras se, u prvenstvu države za odbojkaše (18 č), sastaju vodeći na tabeli i šampion. To je dodatna draž, a osnovna je da igraju „večiti rivali”: Crvena zvezda, koja je zasela na prvom mestu, i Partizan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << koji se ne odriče titule.

Ali, postoji i nešto što je istinska retkost: za ovu priliku timovi neće podeliti megdan u „Šumicama”, nego u „Pioniru”. „Izlet” u veću dvoranu jasno govori o visini, koju je dosegla klupska odbojka kod nas. Uostalom, mi smo zemlja evropskih prvaka u odbojci!

– Ovo je utakmica koja se razlikuje od drugih, – tvrdi reprezentativac Mihajlo Mitić, Zvezdin dizač.

Partizanova uzdanica Nikola Mijailović je kazao:

– I meni je drago što se igra u „Pioniru”, jer su tamo odigrani veliki mečevi i nadam se da će i ovaj biti takav.

Ostale utakmice 15. kola su krajem nedelje. Prekosutra se sastaju Mladi radnik – Ribnica, Spartak – Vojvodina i Klek – Železničar, a u nedelju Jedinstvo – Radnički.

I. C.

objavljeno: 02.02.2012
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.