Odbojkaški turnir u petak na trgu

Izvor: 025info.rs, 07.Maj.2015, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaški turnir u petak na trgu

STREET VOLLEY, turnir za devojčice od četvrtog do osmog razreda, biće održan u petak, 08.05. od 10 sati, na trgu Nikole Tesle. Učestvuju tri osnovne škole: “Vuk Karadžić” Bač, “Vuk Karadžić” Bajmok i  “Žarko Zrenjnanin” Apatin. Turnir će se odigrati na pet odbojkaških terena, a učestvovaće više od 300 devojčica.

Ove škole učestvuju u projektu "Zdrav Život droga nikad".  Projekat >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << sufinansira Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, a realizuje Društvo pedagoga fizičke kulture "Stefan Dušan Silni" iz Apatina.Tom prilikom gosti Apatina će biti predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, direktori pomenutih osnovnih škola, direktor i psiholog Centra za socijalni rad iz Apatina, kao i predstavnici lokalne vlasti.

025info tim

email: redakcija@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.