Odbojkaši stigli u Niš

Izvor: RadioCity.rs, 28.Maj.2014, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši stigli u Niš

Tako Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, nastavljaju sa akcijom društveno odgovornog ponašanja.
Nakon posete OŠ “Duško Radović” i Doma za nezbrinutu decu “Duško Radović, u hotelu "Tami" biće održana konferencija odbojkaških selekcija Srbije i Rusije.
Konferenciji će prisustvovati kapiteni i treneri obe reprezentacije.

Seniori Srbije će u dvorani „Čair“ u Nišu igrati utakmice I vikenda B grupe I divizije, jubilarne XXV Svetske lige 2014. protiv Rusije, akutelnog Olimpijskog pobednika, prvaka Evrope i pobednika Svetske lige. Obe utakmice će se odigrati u dvorani Čair, prva u petak 30. maja, a druga u subotu, 31. maja, obe od 20,00 časova.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Odbojkaši u timu sa osnovcima

Izvor: NTV.rs, 29.Maj.2014, 17:10

Odbojkaški reprezentativci Srbije i Rusije posetili su nišku Оsnovnu školu “Dušan Radović”, gde su sa đacima odigrali kraću utakmicu. Ono što je, međutim, osnovcima bilo mnogo atraktivnije od meča jeste prisustvo popularnih sportista za koje će, kako su obećali, navijati u petak i subotu...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.