Odbojkaši idu na Bugarsku

Izvor: B92, 23.Feb.2022, 17:19

Odbojkaši idu na Bugarsku

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u ovogodišnjoj Ligi nacija u Otavi, Sofiji i Kemerovu, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Reprezentacija Srbije će prve nedelje takmičenja, od 7. do 12. juna igrati u Otavi protiv Bugarske, Francuske, Argentine i Nemačke.

U Otavi će igrati još Kanada, Poljska i Italija.

Druga sedmica na programu je od 21. do 26. juna, a Srbija će u Sofiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrati protiv SAD, Brazila, Kanade i Australije. U Sofiji će igrati i Bugarska, Poljska i Iran.

Srbija će u sklopu treće sedmice, od 5. do 10. jula, igrati u Kemerovu sa Slovenijom, Iranom, Italijom i Rusijom. U Kemerovu će igrati i Poljska, Holandija i Bugarska.

Na Finalnom turniru, od 20. do 24. jula, igraće osam reprezentacija, od četvrtfinala. Organizator će biti naknadno poznat.

Novim formatom takmičenja Lige nacija predviđeno je da se za svaku sedmicu formiraju po dve grupe sa po osam selekcija, kao i da takmičenje traje od utorka do nedelje.

Svaka reprezentacija će odigrati po 12 utakmica, odnosno četiri meča za šest dana tokom jedne sedmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ORLOVI SAZNALI RASPORED: Odbojkaši Srbije igraju u Otavi, Sofiji i Kemerovu u Ligi nacija

Izvor: Kurir, 23.Feb.2022

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u ovogodišnjoj Ligi nacija u Otavi, Sofiji i Kemerovu, saopštio je danas Odbojkaški savez Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.