Izvor: Radio 021, 02.Nov.2020, 14:43

Odbojkaši Vojvodine zaraženi koronom, odlažu se mečevi

Odbojkaški klub Vojvodina odložio je mečeve planirane za ovu nedelju, jer u svom timu ima igrače zaražene korona virusom.

"Kao vodeći klub u zemlji, ne samo rezultatski nego i organizaciono, imamo potrebu i dužnost da se u svakoj situaciji, posebno u ovoj, postavimo odgovorno prema drugima i sebi, ali i da budemo primer ostalima. Upravo zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << toga, iako su igrači dobro, uradili smo testove za ceo tim, stručni štab i menadžment. Nažalost, rezultati su pokazali određeni broj pozitivnih na kovid-19, te je zbog toga najodgovornije da odložimo mečeve planirane za ovu sedmicu, prvi meč četvrtfinala Kupa i meč devetog kola Superlige", navode u OK Vojvodina.

Kako navode u klubu, svima im je od velikog značaja da sport živi, a da bi to bilo tako, važno je da se u ovim momentima zdravlje i bezbednost svih učesnika takmičenja stavi na prvo mesto.

"Uz razumevanje i maksimalno angažovanje tri odgođene utakmice ćemo nadoknaditi i, nadamo se, uskoro se ponovo radovati novim pobedama", zaključuju u Voši.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Koronavirus u OK Vojvodina, odloženi mečevi

Izvor: RTS, 02.Nov.2020

Odbojkaški klub Vojvodina saopštio je da odlaže mečeve planirane za ovu sedmicu, jer je nekoliko igrača kluba zaraženo koronavirusom. . "Kao vodeći klub u zemlji, ne samo rezultatski nego i organizaciono, imamo potrebu i dužnost da se u svakoj situaciji, posebno u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.