Odbojka žene: Trofej Kupa Vojvodine ostao u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2021, 13:08

Odbojka žene: Trofej Kupa Vojvodine ostao u Novom Sadu

Ženski odbojkaški klub „Novi Sad” uspeo je da osvoji i u svoju riznicu pridoda još jedan pehar, ovog puta namenjen pobedniku Kupa Srbije na teritoriji Vojvodine.

Novosađanke su u finalu savladale veoma dobru ekipu „Omladinca” iz Novih Banovaca s rezultatom 3:0 (25:20,25:23,25:20) i na taj način izbore mesto u osminu finala Kupa Srbije.

Ekipa Vladana Šarabe bila je bolja od rivalki u prelomnim trenucima utakmice i sasvim zasluženo pred oko 300 gledalaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Sportskom i poslovnom centru „Vojvodina” uzela trofej.

Najviše poena ekipi ŽOK „Novi Sad” donele su: Ana Sarić – 16 poena, Andrea Kalman – 14, Tijana Jovanović – 9, Nađa Vujović – 9 poena. Najefikasnija u ekipi „Omladincaˮ bila je Sara Marinković sa osvojenih 13 poena.

„Veoma nam je drago što smo osvojili ovaj trofej pred početak prvenstva jer nam daje dodatni motiv i znak je da smo na pravom putu, a posebno smo srećni jer smo na tribinama videli odličnu posetu gledalaca što znači da vraćamo žensku novosadsku odbojku tamo gde joj je i mesto. Hvala svima na podršci, bilo je prelepo igrati u takvom ambijentu. Nadamo se da ćemo se u što većem broju družiti i kad počnu ligaška takmičenja” – kaže šef stručnog štaba Novosađanki Vladan Šaraba.

Bila je ovo dobra uvertira odbojkašica „Novog Sada” pred početak prvoligaške sezone, koja će početi 16. i 17. oktobra, a Novosađanke će pokušati da ostvare dugogodišnji san ljubitelja odbojke u Srpskoj Atini – plasman u Super ligu Srbije.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.