Odbojka uživo: Srbia uzvraća udarac!

Izvor: RTS, 28.Sep.2013, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojka uživo: Srbia uzvraća udarac!

Srbija - Rusija 0:0, 1:1 u setovima (19:25, 26:24). Odbojka za sladokusce. Polufinalni meč Evropskog prvenstva između Srbije i Rusije. Protivnik je favorit, međutim naši odbojkaši sigurno neće izaći na teren sa belom zastavom. Naprotiv, i oni žele u finale. Meč se igra od 15.00 časova. Direktan prenos je na našem Prvom programu. U drugom polufinalu od 18.00 časova igraju Italija i Bugarska.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
15.57 - Posle velike borbe, Srbija dolazi do set lopte! 25:24. Greše Rusi, izjednačenje - 1:1 u setovima!

15.41 - Ipak, Rusija preokreće, sada je 13:9.

15.35 - Srbija prvi put vodi na meču, 6:5. 

15.26 - Prvi set osvajaju Rusi, 25:19. 

15.21 - Rusi odlični, vode 20:15. 

15.14 - Lepa odbojka sa obe strane, ali za sada Rusi bolji, odbojkasi Srbije nikako da uhvate priključak. 

15.09 - Ipak, odličnim servisom i dobrim blokom, Rusi dolaze do osetnije prednosti - 4:9. 

15.07 - Naši odbojkaši smanjuju na dva poena razlike, 4:6. 

15.01 - Meč počinje as poenom Rusije.

Direktan prenos meča je na našem Prvom programu, a promene rezultata možete pratiti na našem sajtu. 

U polufinalu Evropskog prvenstva, odbojkaši Srbije igraju protiv Rusije u Kopenhagenu, na stadionu Parken u Kopenhagenu, koji je za ovo takmičenje pretvoren u arenu kapaciteta 15.000 mesta.

Obe ekipe respektuju protivnika. Rusi važe za favorita ne samo na ovom meč, vež i na celom šampionatu. Selektor Kolaković veruje u tim i zna da imamo naše adute u ovom meču. Ukoliko pruži svoj maksimum mlada ekipa Srbije može da iznenadi i stigne do finala.

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da ovogodišnje utakmice s Rusijom u Svetskoj ligi nisu pravo merilo u odnosu snaga za predstojeći duel u polufinalu Evropskog prvenstva.

"Čim smo došli do polufinala ovako značajnog prvenstva, jasno je da želimo da se nađemo u finalu i da ćemo učiniti sve da to postignemo. Naravno, poštujemo Rusiju koja je apsolutni favorit na ovom turniru i svesni smo njihovog kvaliteta, ali ovaj naš mladi tim možda i nije potpuno svestan snage protivnika i mislim da ga zbog toga neće previše respektovati", rekao je Kolaković.

Kolaković je ocenio da će detalji odlučivati o pobedniku u polufinalu sa Rusijom.

"Sigurno bi servis mogao da bude odlučujući, jer imamo igrače od kojih očekujem da prorade u tom elementu i nadam se da bi to moglo da se desi baš u meču s Rusima", ocenio je Kolaković.

Selektor Rusije Andrej Voronkov kazao je da očekuje "veliku borbu" u polufinalu protiv Srbije.

"U prošlosti na raznim šampionatima su nam zadali mnogo muka i sa razlogom očekujemo da će duel sa Srbijom biti izuzetno težak, jer oni nisu običan tim sa kojim se svakodnevno sastajemo, oni su prvaci Evrope i moramo dobro da se pripremimo za taj meč", kazao je Voronkov.

U drugom polufinalu od 18.00 sastaće se Bugarska i Italija.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Odbojka uživo: Srbija uzvraća udarac!

Izvor: RTS, 28.Sep.2013

Srbija - Rusija 15:19, 1:1 u setovima (19:25, 26:24). Odbojka za sladokusce. Polufinalni meč Evropskog prvenstva između Srbije i Rusije. Protivnik je favorit, međutim naši odbojkaši sigurno neće izaći na teren sa belom zastavom. Naprotiv, i oni žele u finale. Meč se igra od 15.00 časova. Direktan...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.