Odbojka na pesku: Nišlija spreman za Balkanijadu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jun.2023, 12:11

Odbojka na pesku: Nišlija spreman za Balkanijadu

Od 23. do 25. juna u turskom gradu Balikeširu biće održana Balkanijada, a Srbiju će predstavljati dva tima u kojim je i Nišlija Vukašin Rajković. Pre Balkanijade odbojkaši će se oprobati na pripremnom turniru Prvenstva Turske.

Srpski tim; foto: Vukašin Rajković Nišlija Vukašin Rajković i Novosađanin Marko Makarić čine prvi tim Srbije koji će nastupati na Balkanijadi u Turskoj i odatle očekuju da donesu lepe vesti.

Odradili smo veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << posao tokom zime, spremali smo se najprofesionalnije moguće što se tiče fizičke spreme sa trenerom Srđanom Krstićem. Na pesku smo od početka marta, čim nam je vreme dozvolilo - kaže Rajković.

Pre Balkanijade, ekipu očekuje pripremni turnir Prvenstva Srbije.

Nadoknadili smo koliko je to moguće minutažu na pesku i spremni smo za prvo veliko takmičenje. Očekivanja oba tima su finala, jer smo svi zajedno uporni, vredni i dobri igrači! Zajedno treniramo na pesku i spremmao se u Novom Sadu sa trenerima Milenom Matić, Nenadom Tatićem i Stefanom Bastom. Oba tima se spremaju za glavni turnir ove sezone, a to su Mediteranske igre u septembru - dodaje Rajković.

Drugi tim Srbije čine Lazar Kolarić i Đorđe Klašnić.
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Turska

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.