Odbojka iskopirala košarku - EP u četiri države

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojka iskopirala košarku - EP u četiri države

Prvi put u istoriji odbojke Evropsko prvenstvo u konkurenciji seniora i seniorski igraće se u četiri zemlje.

Model koji je FIBA implementirala na Evropskom prvenstvu 2015. godine u Francuskoj biće primenjen i u evropskoj odbojci.

Na 38. kongresu CEV koji je održan u Krakovu odlučeno je da organizacija narednog Evropskog prvenstva za odbojkaše i odbojkašice bude poverenea "kvartetu" zemalja.

Tako će 31. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evropsko prvenstvo u konkurenciji odbojkaša organizovati Slovenija, Belgija, Holandija i Francuska. Turnir je na programu od 13. do 29. septembra 2019. godine.

Na Prvenstvu će igrati 24 reprezentacije, a direktan plasman izboriće pored domaćina prvenstva i još 8 selekcija sa EP u Poljskoj, odnosno ukupno 12.

Evropsko prvenstvo seniorki biće održano u Turskoj, Poljskoj, Mađarskoj i Češkoj.
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KOMŠIJE PROGNOZIRAJU EP: Polufinale Srbija - Hrvatska, a finale Španija - ... (FOTO)

Izvor: Press, 01.Sep.2017

Iznenađenje iz komšiluka! Zagrebačke Sportske Novosti uradile su kompletnu procenu rezultata na Evropskom prvenstvu u košarci i njihov završni sud je poprilično iznenađujući. . Foto: Reuters. Naime, prema prognozi...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.