Odbojka: Vojvođanski derbi u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojka: Vojvođanski derbi u Subotici

Prvotimci Vojvodine konačno su imali malo više vremena između dve utakmice, te dane iskoristili su pre svega za rad, a onda i za odmor i regeneraciju. Danas u Subotici ih očekuje novi izazov – meč desetog kola Superlige protiv domaćina Spartaka.

"Ove dane iskoristili smo za trening i regeneraciju, koliko smo mogli. Naime, imamo problema sa povredama i taj oporavak nam je sada jako važan. Pred nama su dve paklene sedmice, pet teških i važnih mečeva. Prvi na redu su Subotičani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji imaju perspektivnu i dobru ekipu. Fino su pozicionirani, u sve boljoj formi, pa očekujem jednu zanimljivu, pravu prvenstvenu borbu", istakao je šef stručnog štaba Nedžad Osmankač.

Slično je na konferenciji za novinare govorio i srednji bloker Radiša Stevanović.

"Spartak je nezgodan rival, posebno na svom terenu. Ne smemo ih potceniti, moramo maksimalno ozbiljno ući u meč i opravdati ulogu favorita. Verujem da su nam ovi dani prijali, poradili smo na nekim stvarima i trudili se da ih podignemo na viši nivo."

Sportski direktor Nikola Marić ukazao je na to da ovaj duel može biti dobar uvod u ono što sledi posle toga.

"Naravno, moramo biti pažljivi, odigrati ozbiljno, a nadam se da će nam se popraviti zdravstveni bilten. Mi smo se pokrili u prethodnim mečevima, ali sve to je jako teško. Recimo srednjaci Simić i Stevanović nose mečeve već mesec dana gotovo bez izmene. Kada su Subotičani u pitanju, oni jesu najprijatnije iznenađenje, imaju odnos pobeda i poraza 5-4, dobili su sve što treba, čak i jednu utakmicu, u kojoj nisu bili favoriti. Maksimalna opreznost je neophodna, a mustra treba da bude to kako smo igrali u Ukrajini i Požarevcu".

Meč Spartak – Vojvodina NS seme počinje u 19 časova.
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.