Izvor: 025info.rs, 26.Feb.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(Odbojka) Seniorke u gostima Subotičankama

Odbojkašice "Apatina" u nedelju gostuju ekipi "Subotice" u okviru XI kola Prve vojvođanske lige za seniorke.   U jesenjem delu prvenstva Apatinke su slavile sa 3:1 pa i u ovom meču veruju da mogu da osvoje nove bodove i ostanu u vrhu tabele. Zauzimaju treće mesto na tabeli, dok se Subotičanke bore za opstanak u ligi. 
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Subotica

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Odbojkašice Kraguja se nadaju čudu u Subotici

Izvor: KGsport.info, 26.Feb.2016

Odbojkašice Kraguj-Volejforma gostovaće večeras ekipi NIS Spartaka u Subotici, u premijernom meču 16. kola Viner Štediše lige. Subotičanke imaju ulogu apsolutnog favorita, ali će Kragujevačanke učiniti sve što mogu u želji da naprave iznenađenje i produže teoretske šanse za opstanak.. Kraguj-Volejform...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.