Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojka: Rusija neugodan rival

PEKING - Odbojkaška reprezentacija Srbije sutra počinje takmičenje na olimpijskom turniru u Pekingu utakmicom protiv Rusije u grupi B, gde su još selekcije Brazila, Poljske, Nemačke i Egipta.

Izabranici Igora Kolakovića predvođeni Nikolom Grbićem, kome su Igre u kineskoj prestonici četvrte u karijeri, u svakoj prilici poručuju da su svesni kvaliteta konkurencije, ali nimalo "zastrašeni".

Tradicionalno neugodan rival Rusija, ovenčan kao i srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tim medaljama sa svih najznačajnijih međunarodnih takmičenja, sigurno nije bio poželjan u stratnom meču ali, kako navode naši najbolji odbojkaši, medalja se gradi korak po korak, bez potcenjivanja, ali i precenjivanja protivnika.

Od ekipe koja je osvojila zlatno olimpijsko odličje u Sidneju 2000. godine, u Pekingu su pored Nikole Grbića još samo Andrija Gerić i Ivan Miljković i uz njihovo iskustvo nova sjajna generacija ima velike izglede za visok plasman.

"Stari" i "mladi" lavovi spremni za borbu

Nikoli i Andriji se ispunila velika želja da još jednom zaigraju na olimpijskom turniru, korektor "plavih" Miljković spreman je za bespoštednu borbu, "mladi lavovi" jedva čekaju da izađu na teren i što se raspoloženja u taboru naših odbojkaša tiče, Igre mogu da počnu.

Meč Srbija-Rusija igra se u deset časova po lokalnom, odnosno četiri sata po našem vremenu u dvorani pekinškog Tehnološkog instituta.
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.