Odbojka: Nema odmora za Jedinstvo iz Stare Pazove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2023, 17:03

Odbojka: Nema odmora za Jedinstvo iz Stare Pazove

U prvoj utakmici četvrtfinala Kupa izazivača odbojkašice Jedinstva pobedile su portugalski Porto sa 3-0 u setovima.

Meč je odigran u Staroj Pazovi a revanš je narednog četvrtka u Portugalu. Jedinstvu je za plasman u polufinale potrebna pobeda, ili najmanje dva seta. U slučaju da Porto u revanšu slavi sa 3:0 ili 3:1, o prolasku u narednu rundu odlučivao bi „zlatni set“.

Ekipa Jedinstva nema puno vremena za odmor jer već u subotu od 20 časova na Banjici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u derbiju kola domaće Superlige gostuje Crvenoj zvezdi, učesniku Lige šampiona. O evropskim mečevima ali i o iskušenjima u domaćoj ligi za Radio Novi Sad govorio je trener ekipe iz Stare Pazove Jovo Caković.
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.