Objavljen spisak odbojkaša za EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2009, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen spisak odbojkaša za EP

IZMIR - Na 26. Evropskom odbojkaškom prvenstvu za muškarce, koje sutra počinje u Turskoj, reprezentacija Srbije će, po izboru selektora Igora Kolakovića, nastupiti u sledećem sastavu:

Nikola Grbić, Vlada Petković, Marko Samardžić, Nikola Rosić, Ivan Miljković, Saša Starović, Andrija Gerić, Dragan Stanković, Marko Podraščanin, Bojan Janić, Miloš Nikić, Nikola Kovačević, Nemanja Petrić i Miloš Terzić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Prema novim pravilima Evropske odbojkaše federacije (CEV) svaka reprezentacija će na prvenstvu u Turskoj nastupati sa 14 odbojkaša, ali će u protokolu biti prijavljeno, kao i do sada, samo 12 imena. Selektori imaju pravo da na dan utakmice od 14 odbojkaša odaberu dvanaestoricu, koji će igrati toga dana.

Srbija će na šampionatu u Turskoj igrati u D grupi sa Bugarskom, Češkom i Italijom. Prvu utakmicu Srbija igra u četvrtak od 16,30 sati u Istanbulu protiv Bugarske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sastav Srbije na EP Turskoj

Izvor: RTS, 02.Sep.2009

Evropsko prvenstvo za odbojkaše počinje u Turskoj, a reprezentativci Srbije najavili su borbu za jednu od medalja. Evropsko prvenstvo, 26. po redu, održaće se u turskim gradovima Istanbulu i Izmiru od 3. do 13. septembra. ..Lista najuspešnijih učesnika EP za odbojkaše izgleda ovako:..SSSR - 14...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.