Izvor: Radio Dunav, 13.Mar.2018, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBOJKAŠKI TRILER PRIPAO PRIGREVČANKAMA

Odbojkašice Prigrevice su u derbiju kola Druge Vojvođanske lige pobedile na svom terenu pred velikim brojem navijača lidera na tabeli Panoniju iz Bačke Palanke sa 3:2 u setovima.
Prvi set je pripao gošćama 26:24, mada treba napomenuti da su Prigrevčanke prve došle do set lopte. Domaće se nisu pokolebale nakon izgubljenog prvog seta, već su zaigrale mnogo bolje u drugom delu igre koji su rešile u svoju korist sa 25:18.
Nakon puno preokreta u trećem setu Panoniji pripada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ova deonica igre 25:19.
U četvrtom setu nošene sjajnim navijačima Prigrevčanke su zaigrale na sve ili ništa, a pobeda u ovom setu 25:19 donela je odlučujući peti set.
Kako su stale u četvrtom, tako su odbojkašice Boom Volleya nastavile i u petom setu. Nakon velike borbe za svaku loptu Prigrevčanke su zasluženo pobedile sa 15:10.
Boom Volley se nalazi na trećem mestu na tabeli a u narednom kolu odbojkašice Dajane Nikšić gostuju u Baču, ekipi Partizana.
Iz odbojkaškog kluba Boom Volley ističu da su ponosni na činjenicu da su jedini ženski klub koji se takmiči sa seniorskom ekipom u selu, kao i na podatak da je ekipa sastavljena isključivo od igračica iz Prigrevice.
Od 17 marta počinje i pionirska liga Vojvodine -grupa južna bačka u kojoj se takmičiti i mlade odbojkašice Boom Volleya.
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Bačka Palanka

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.