Izvor: Pančevac-online.com, 24.Apr.2023, 08:44

ODBOJKAŠKI KLUB BORAC SVEČANO OBELEŽIO 45. ROĐENDAN I PLASMAN U ELITU: Bogata istorija kao temelj uspeha FOTO

Sjajna sezona u Prvoj ligi, novi plasman u srpsku odbojkašku elitu, i sve to na 45. rođendan kluba, bili su najbolji povod za proslavu koju je Odbojkaški klub Borac organizovao u četvrtak, 13. aprila, u foajeu Kulturnog centra. Na početku se prisutnima obratio predsednik Borca Jovan Jović, koji se osvrnuo na istoriju kluba dugu tačno […] The post ODBOJKAŠKI KLUB BORAC SVEČANO OBELEŽIO 45. ROĐENDAN I PLASMAN U ELITU: Bogata istorija kao temelj uspeha FOTO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

OMLADINSKA LIGA SRBIJE U VESLANJU: Srebro za Nikolinu Gerstner, Bogdan Manić i Kosta Vujko se okitili bronzom! FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 24.Apr.2023

U Beogradu na Adi ciganliji je u subotu održano I kolo Omladinske lige Srbije. Na regatnoj stazi na kojoj će u septembru biti održano Svetsko prvenstvo u veslanju naši najbolji kadeti i pioniri veslali su za nove bodove i što bolji plasman u okviru Omladinske lige Srbije. Za Veslački klub Tamiš...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.