ODBOJKA SP: Srbija u finalu?

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 09.Okt.2010, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBOJKA SP: Srbija u finalu?

Odbojkaška reprezentacija Srbije danas u 17 sati u Rimu igra protiv Kube polufinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u Italiji. U drugom polufinalu, od 21 čas igraće domaća Italija i Brazil. Veliko finale 17. gledačemo u nedelju od 21 čas, a nadamo se da će u finalu igrati Srbija. Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da njegova ekipa mora da zaboravi sve prethodne mečeve sa selekcijom Kube i da će se u predstojećoj polufinalnoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << Italiji boriti do poslednje lopte.
- Istorija, statistika, međusobni mečevi - to sve treba da zaboravimo, to je prošlost i tamo treba da ostane. Te stvari mogu da budu korisne samo ako iz njih možemo da izvučemo neke pouke. Ono što moramo da uradimo je ono što smo radili tokom ovog prvenstva, a to je da u svaku utakmicu uđemo maksimalno koncentrisano i da očekujemo borbu od prve do poslednje lopte - rekao je Grbić, prenosi Beta.
- Ovo će biti teža utakmica od one u Milanu, zato što ovdje pobjeda donosi plasman u finale. To donosi određeni pritisak kojeg smo svi svjesni. Moramo da se izborimo sa tim i koncentrišemo se na stvari koje se dešavaju na terenu, da znamo šta treba da radimo na svakoj poziciji kako bismo uspjeli da ih pobijedimo - rekao je on.
- To je jedini pravi put. Da odigramo dobro, da ih pobijedimo i plasiramo se u finale - dodao je Grbić, koji, uz Ivana Miljkovića, četvrti put uzastopno igra na Svjetskom prvenstvu.

Miljković je juče imao povišenu temperaturu, ali je obavio kompletan trening, pa bi selektor Srbije Igor Kolaković trebalo da ima na raspolaganju sve reprezentativce.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP: Protiv Kube borbenost za medalju

Izvor: S media, 09.Okt.2010

Odbojkaši Srbije od 17 časova igraju protiv Kube u polufinalu Svetskog prvenstva u Italiji i ubeđeni su da će se u nedelju boriti za zlatnu medalju...Naša selekcija je već jednom savladala Kubance na ovom takmičenju, pa je optimizam potpuno utemeljen...- Naš prvi cilj je bio da stignemo do polufinala...

Nastavak na S media...

Kolaković: Teško je

Izvor: Blic, 09.Okt.2010

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor kolaković istakao je da je ekipi teško pao poraz od Kube u polufinalu SP, ali da život ide dalje i da je na redu još jedan meč vredan velikog uspeha na turniru u Italiji...Srbija je posle velike borbe i pravog odbojkaškog spektakla poražena od Kube...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.